Brommer & Scooter

Brommer & Scooter

Als je 16 bent, mag je je brommerrijbewijs halen. Ideaal natuurlijk om ergens sneller te kunnen komen. Bij Verkeersschool de Groot krijg je les van een ervaren motor-instructeur die inmidels ook al aardig wat uurtjes scooterles heeft gegeven.

 

 

Les

Je start bij de rijschool. Een helm ligt voor je klaar en dan ga je, samen met maximaal twee personen, leren rijden op een scooter van de rijschool. Tijdens de les leer je hoe je je scooter goed gebruikt en hoe je je in het verkeer beweegt. De instructeur rijdt tijdens de les achter je aan op zijn eigen scooter of motor en hij communiceert met je via een oortelefoontje zodat je precies weet wat je moet doen. Meteen na je rijles mag je op voor je examen, dus meestal heb je in één dag je rijbewijs gehaald!

 

 

Theorie

Voor je het praktijk-examen kunt doen, leg je ook een theorie-examen af voor je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Klik hier voor meer informatie over theorielessen. Link onder deze tekst naar de pagina met theorielessen brommer/scooter

 

 Prijs bromfiets/scooter :

 

 

 

 

lespakket  (4uur) incl. examen €   295,00

 

 

Veilig op de scooter:

–        ervaren motor-isntructeur

–        4 uur les

–        examen op zelfde dag

–        theorie

Geef een reactie