Auto

Auto

vksdegrootauto2edited

Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan mag je gaan beginnen met je rijlessen! Dat is leuk en ook wel een beetje spannend. Verkeersschool de Groot neemt je graag op weg om je op een veilige manier naar je rijbewijs te brengen.

Ervaren instructeurs

 

De ervaren instructeurs komen je ophalen op de afgesproken plek (meestal thuis, maar soms bijvoorbeeld op school of je werk) en geven je op een persoonlijke manier les. Iedere les is erop gericht om je klaar te maken voor je examen en voor de tijd daarna, als je zelf mag gaan rijden. Daarom krijg je tijdens de les uitleg over de verschillende verkeerssituaties die je onderweg tegenkomt en leer je om te gaan met de auto. De les eindigt altijd met een korte samenvatting van wat je geleerd hebt en de instructeur vult je vorderingen in op je online leskaart.

 

Basis of verkort

Je kunt kiezen voor een verkorte rij-opleiding(je haalt je rijbewijs in 10 weken) of de basisopleiding(lessen in je eigen tempo). Wil je in een ander tempo rijden, bijvoorbeeld omdat je veel in het buitenland bent of vanwege je werk? Dan stellen we samen samen met jou een op maat gemaakt plan op. De prijzen vind je hier.

 

Theorie

Naast het praktijk-examen leg je ook een theorie-examen af voor je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Klik hier voor meer informatie over theorielessen.

 

Haal veilig je rijbewijs:

 

–        ervaren instructeurs

–        eigen tempo of versneld

–        online leskaart

–        hoog slagingspercentage

–        60 minuten rijles

 

 

vksdegrootvoertuigen2

Sinds 2toDrive mag je vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen. Klik hier voor meer informatie http://www.2todrive.nl/jongeren/home/ 

Automaat

 

Soms is het lastig om je aandacht te verdelen over kijken, sturen, vooruitdenken en schakelen tegelijk. Daarom kun je bij ons ook lessen volgen in een automaat. Je hoeft dan niet zelf te koppelen en schakelen, maar verder zien de lessen er precies hetzelfde uit als in een geschakelde auto.

 

Overleg

Automaatlessen stellen we samen in overleg met jou. Je kunt vanuit geschakelde lessen overstappen naar automaat of juist na automaat overstappen op geschakeld en het gewone examen doen.

 

Aanpassing

Speciaal voor leerlingen die vanwege medische omstandigheden niet met rechts de auto kunnen bedienen, kan de automaat ook aangepast worden naar richting aangeven en gas geven met links in plaats van rechts.

De prijzen  (link naar prijzenonderdeel) zijn gelijk aan de prijzen voor de rij-opleiding met een geschakelde auto

 

Theorie

Naast het praktijk-examen leg je ook een theorie-examen af voor je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Klik hier voor meer informatie over theorielessen.Link onder deze tekst naar de pagina met theorielessen

 

Veilig op weg automaat:

 

–        60 minuten

–        ervaren instructrice

–        hoog slagingspercentage

–        overstappen in overleg

–        bediening links mogelijk

 

Prijzen auto en automaat:

Basisopleiding:

rijles 60 min   €    47,00
proefles    €      0,00 
eerste tien lessen vooruit (10% korting)   €  423,00
daarna, tien lessen vooruit (5 % korting)   €  446,50
theorieopleiding inclusief theorieexamen   €  149,50
alleen theorieexamen   € 44,00
rijexamen (inclusief half uur les)    €  240,00
her-rijexamen (inclusief half uur les)   €  225,00
tussentijdse toets rijexamen   €  218,00

Verkorte rij-opleiding:

intake (proefles)         €        0,00
verkorte rij-opleiding**                                      € 1.930,00

** bestaande uit: 40 uur rijles, 1 praktijkexamen. Betalen mag in twee delen: de eerste helft voor aanvang van de rij-opleiding, de tweede helft voor begin van het 20e lesuur.