Extra aandacht

Extra aandacht

 

opfriscursus/rijangst

Soms wordt autorijden iets om tegenop te zien. Dat kan komen door een directe aanleiding (bijvoorbeeld als u een betrokken bent geweest bij een ongeval), maar  het kan ook zijn dat de aanleiding niet helemaal duidelijk is. Verkeersschool de Groot heeft een instructeur in dienst die u kan helpen om weer opnieuw vertrouwen te krijgen in het verkeer.

 

De oprfirscursus begint met een gesprek in de auto. Samen met u wordt er bekeken wat er mis gaat, waar de angst vandaan komt en hoe we dat kunnen oplossen.. De instructeur geeft dan ook aan hoeveel lessen u ongeveer nodig zult hebben. De laatste les rijdt u dan meestal weer in uw eigen auto met de instructeur naast u. De eerste afpsraak duurt twee uur.

 

Speciaal voor leerlingen die vanwege medische omstandigheden niet met rechts de auto kunnen bedienen, kan de automaat ook aangepast worden naar richting aangeven en gas geven met links in plaats van rechts.

 

De prijzen van de lessen zijn gelijk aan de normale uurtarieven  

 

Medische rijtest

Bij bepaalde medische situaties verwijst uw arts u soms door voor een medische rijtest bij het CBR. Na het behalen van deze test, weet u weer zeker dat u met een gerust hart de weg op kunt.

 

Wij kunnen u helpen voorbereiden op de rijtest door middel van een aantal lessen (meestal twee of drie uur) waarin de aandacht ligt op kijkgedrag, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Afhankelijk van uw specifieke situatie worden de rijlessen in uw eigen auto of in een auto van de rijschool gegeven.

 

Leermoeilijkheden

Het kan zijn dat je op een andere manier leert dan de meeste mensen, bijvoorbeeld doordat je moeite hebt met concentreren, vanwege een bepaalde stoornis of omdat je de Nederlandse taal nog niet helemaal beheerst. Verkeersschool de Groot heeft een instructeur in dienst die daarin gespecialiseerd is en de lessen kan aanpassen aan jouw behoeften.

 

Ook bij theorieles is het soms prettig om wat meer ondersteuning te krijgen. Wij maken dan graag een programma met je dat bij jou past.

 

De prijzen wijken in principe niet af van de standaard uurtarieven. Bij theorie maak je dan gebruik van losse lessen, bij praktijk kun je dan gebruik maken van pakketten zonder theorie. (link naar prijzen praktijk en theorie)

Telefonische bereikbaarheid:

 

examen-aanvragen, specifieken vragen:

dinsdagmorgen

 

les afzeggen of inplannen, facturen, betalingen:

maandag- dindsdag- en donderdagmorgen

 

Op andere momenten kun je altijd proberen je instructeur per mobiel te bereiken, houd er wel rekening mee dat instructeurs vanwege rijlessen en examens niet altijd direct kunnen opnemen. Spreek dan altijd de voicemail in of stuur even een e-mail.